V naší soutěži vám podpoříme imunitu třemi balíčky od Biopron

Zima je tu a imunita potřebuje trochu podpořit. Zasoutěžte si s námi o 3 balíčky produktů od Biopron! Hodně štěstí!

1. balíček

Biopron 9 Premium podporuje zdraví a obnovuje střevní mikrobiotu. Vhodné při a po užívání antibiotik.

Probiotický komplex Biopron LAKTOBACILY Baby BIFI+ představuje jedinečnou a vyváženou kombinaci probiotických kultur obohacenou o prebiotika fruktooligosacharidy (FOS). Obsahuje 3 kmeny bifidobakterií v kombinaci s laktobacily, obsah probiotických kmenů je doplněn prebiotickým působením FOS. Hlavní podíl obsažených probiotik tvoří bifidobakterie, které jsou důležité zejména pro dětský organismus - bifidobakterie jsou první mikroorganismy, které osídlují trávicí trakt dítěte při přirozeném porodu. 

Biopron Baby je doplněk stravy ve formě kapek, který obsahuje 2 probiotické kmeny, Lactobacillus rhamnosus a Bifidobacterium animalis subsp. Lactis, pro podporu rovnováhy střevní mikrobioty Vašeho děťátka. Vhodné pro děti od narození.

Cena balíčku: 793 Kč

2. balíček

Biopron9 PREMIUM je doplněk stravy ve formě tobolek, který obsahuje jedinečnou a vyváženou kombinaci probiotických kultur a prebiotických fruktooligosacharidů (FOS). Obsahuje 9 kmenů živých mikroorganismů v počtu 20 miliard v denní dávce. Probiotika jsou živé mikroorganismy, které, jsou-li podávány v adekvátním množství, přispívají ke zlepšení zdravotního stavu hostitele. Osidlují zažívací trakt, kde udržují rovnováhu střevní mikroflóry. Tím příznivě ovlivňují trávení a pomáhají přirozeně posilovat imunitní systém. Prebiotika jsou selektivně fermentované ingredience, které umožňují specifické změny ve složení a/nebo aktivitě střevní mikroflóry, což má příznivý vliv na hostitelovo prospívání a zdravotní stav. Biopron9 PREMIUM Obsahuje 9 kmenů vitálních mikroorganismů ve vysokém počtu 20 miliard v denní dávce. Jeho výhodou je širší spektrum pro podporu rozsáhlejšího osídlení zažívacího traktu. Je vhodný při a po užívání antibiotik. Přípravek mohou užívat dospělí a děti od 3 let.

Biopron Baby probiotické kapky jsou unikátní kombinací dvou probiotických kmenů. Produkt je určený k dlouhodobému podávání, speciálně vhodný pro malé děti s nedostatečně vyvinutým či narušeným přirozeným bakteriálním prostředím.

Cena balíčku: 632 Kč

3. balíček

BIOPRON Forte obsahuje speciální kombinaci probiotických bakterií (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus) a probiotických kvasinek Saccharomyces boulardii doplněnou o prebiotické fruktooligosacharidy. Díky vysoké kvalitě surovin, použitým procesům a metodám balení je obsah probiotických kultur chráněn před vzdušnou vlhkostí a dalšími vnějšími vlivy, což zajišťuje jejich životnost a aktivaci až v zažívacím traktu na místě určení.
Speciální technologie zpracování zajišťuje odolnost obsažených bakterií vůči žaludečním i žlučovým kyselinám, které se tak dostanou neporušené až do tlustého střeva.

Probiotický komplex s trávicími enzymy.

Biopron KIDS+ je probiotikum, které obsahuje unikátní kombinaci 4 probiotických kmenů a vitaminů B6 a C pro podporu funkce imunitního systému vašeho dítěte.

Cena balíčku: 862 Kč

Zapojte se do soutěže a vyhrajte 1 ze 3 balíčků od Biopronu!

Soutěž probíhá od 22.12. do 1.1.2022.

Vyhrává 80., 120. a 150. správná odpověď.

Pravidla soutěže najdete zde

Probíhá vyhodnocení soutěže

Soutěž již byla ukončena

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat